Taylor Swift - Love Story

Piesa simpatica, dedicata mie de catre Annie, o fata kre am iubito si cu care am fost fericit..pana intr-un punct.. Conclusion : It all ended..

Vita de Vie - Praf de stele

.. piesa noastra.. Simona.. o amica foarte foarte buna care tzin la ea f mult, si mereu voi tine! piesa kre imi aduce aminte de mare.. Conclusion : It will never end.. i will always miss u..

Kelly Family - I can't help myself

O piesa kre si acuma dupa atatia ani imi aduce aminte de Georgiana, o fata din Iasi, care vorbim de vreo 3-4 ani pe net, si am vazuto o singura data in persoana.. o scumpa d fata..

Sisu & Puya - Misca-te

Danaaa!:)) piesa noastra, o piesa la kre ne rupeam un ultimu hal cu Dana la fiecare petrecere:P si ce mai dansaaam:X

Vama Veche - Zmeul

...concert Vama Bacau @ The Stage, iar piesa?.. am dansat-o cu Mara.. si a fost super.. amintirile raman..

Vama Veche - Buze Blonde

O piesa kre imi aduce aminte de Raluca :P o fata foarte cute si plina de viata, mai nou logodita cu unul dintre cei mai buni prieteni.. Cristi.. :) sa stii ba, k mereu o sa te am in inima!;)

Jeffre Star - Heart surgery

Danaaa!! :)) o piesa kre imi aminteste de Dana 100%:)) Thuamne cat am putut sa mai rad d ea pe piesa asta.. you like it HARD Dana!!!=))

El Negro - Ploaia

Teo! :) piesa asta am auzito de la Teo, o fata foarte simpatica si dulce, care acum este cu unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei , Bogdan.. :) Teo, I miss you..

El Negro - Linistea

Gen:X .. gen clar!:P gen el negro gen super atmosfera gen super oameni gen super senzatie gen o seara minunata..

Darren Hayes - I miss you

O piesa kre imi aminteste de Camelia :|.. sa stii.. nu e bine sa ajungi unde vrei calcandu-i pe cei care tin la tine in picioare.. caci fiecare dintre noi stim cum e sa te doara:|superba piesa..

Sanctus Espiritus..

O piesa doar pentru iubitorii de gothic, metal..  si de amv-uri :| kre nu va place mai bine nu dati play=))